Måndag

JA,idag hade jag min första praktikdag,och som vanligt gör jag bort mig..Vilket fick mig att komma och tänka på flera pinsamma saker jag gjort. Så nu ska jag dela med mig av dom till er,mina få men åh,så trogna läsare!

3:e plats

Jag hade varit på Ica och handlat salladsgrejer. Jag hade på mig mina fräcka (men ack så hala) stövlar. När jag satt första steget utanför dörren känner jag hur jag halkar till,och när jag sedan skall stabelisera min kropp genom att spänna den,känner jag (och hör) hur en prutt smiter ut ur min rumpa. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Det vet jag nog fortfarande inte!

2:a plats

Hände idag,dagen till ära..jag hade ju som sagt min första praktikdag på Grappa. Och vi skulle torka hyllorna. Skipper hade lyft ner en sjukt tung låda för jag inte orkat den. Så han narrade mig väl lite för att jag var så klen. Så när den skulle upp igen tänkte jag imponera,och inte vilken imponering som helst,utan jag skulle fan lyfta upp den gristunga lådan med knäna,och inte med ryggen. Så när jag fått ett bra grepp om lådan och allt känns bra,rycker jag till för att det skall gå så lätt som möjligt. Men halvvägs upp,så hör (och känner jag) hur mina brallor spricker!!! Och jag hade string på mig,så Skipper trodde inte jag hade några trosor på mig säkerligen. Jag ville dö. Så resten av kvällen fick jag gå med tyget mellan skinkorna,så det istället såg ut som det skar in som fan. Inte nice!


1:a plats
(lätt det pinsammaste)

En dag när jag skulle bege mig till skolan med bussen,insåg jag att jag var väldigt tidig. Så jag bestämde mig för att gå in på stationen i Duved och sätta mig,för att smita från kylan lite. Jag kände mig lite pruttig i magen redan innan,så jag tittade runt om de var mer folk där,IFALL det skulle hända att de slank ut ett litet pip. Men jag var helt ensam,så jag satte mig ner. Började sjunga med min morgonhesa röst (superbra ackustik där inne) ett tag. Tills jag inser att jag måste prutta. Eftersom de inte var någon där inne så pruttade jag. Och det var världens mest högljudda prutt. Fnissar till lite och fortsätter sjunga. Men sen känner jag den förbannad lukten..så jag sniffar högt i luften och utbrister ett "UHH!". Blockar kaxigt upp min parfymflaska ur väskan och sprutar lite i luften. Fortsätter återigen att sjunga tills...jag hör hur det prasslar till 2 bänkar ifrån mig. Och upp reser sig en ung kille. Han har alltså legat där hela tiden!! Jag måste totalförstört hans syn på brudar alltså. 

Så om du ser detta,någon gång. FÖRLÅT!

ja,3 pinsamma historier. Hoppas ni njuter av skadeglädjen! Det skulle jag gjort om de hände er!

Hare bra!




Tisdag

Allt som är och allt som varit. Allt vi tänkt och allt vi drömt. Alla våra högtflygande planer,ja dom sprack på små detaljer som man glömt.
Jag vet att du gav mig all din kärlek utan krav på en motprestation.
Åh som jag önskar att jag var värd dig, att jag kunde ge dig nånting lika stort.

Åh, det var då, som nu, till sist, för alltid.
Åh det var allting som du sa, allting du tänkte.
Allt du gav,allting du drömde.
Allt du kände,allt du varit.

Håll ditt huvud högt,för jag älskar allt du gör.
Det är allt jag nånsin begär.





Söndag

Hej hopp!


Ikväll är det söndag,och jag har haft "spelkväll" med min kära familj. Vann inte attack-tärning ikväll,utan första pris kammade Johan hem. Det förtjänade han!

Igår var jag ute och röjde med Elvira. (marcus var med på ett hörn) Vi hade väldigt kul. Elvira hann både visa pattarna,fundera på om någon ser om hon onanerar (?) på kebab-toan, raggat upp en viss herr Ericsson och lära mig hur man drack jäger-bomber som en riktig kvinna. Marcus var så fasligt full så han till och med dansade,vilket sällan händer tyvärr. Han bjöd upp alla han stötte på,vilket roade mig förbenat mycket. Dansade tryckare med någon spansk snubbe och var även uppe några gånger på scenen. Så idag tog vi oss en promenad ner på ica med viggo,och hade det kul. När jag sedan skulle skjutsa ner honom på min super-spark så började jag tyvärr styra åt alla håll,så det slutade med att jag i all hast for rakt över styret och ner på isen. Vilken fantastisk syn för alla omkring,så jag kunde inte annat än att skratta. Marcus satt oberört kvar på sparken och skrattade.

Imorgon är det skola,och det kan väl suga på många nivåer.

Även att jag skaffat mig ett jobb i Italien över sommaren. Hur gött är inte det?




På återseende kamrater



Torsdag

Såg lite ur "100 dagar",en dokumentär om Sd som sändes igår på svt1. Alltså,jag kan inte uttycka mig om hur mycket jag avskyr honom och hans äckliga anhängare. Lågutbildade bönder och äckliga stekare. Alla dom är antingen för lata för att jobba,och ligger då hellre på soffan och ser på "ronny och ragge" eller så har dom sina föräldrar som kommer betala deras räkningar för resten av deras liv och som ogillar när människor från andra folkgrupper dansar snyggare än dom på stockholms alla krogar.

Det är för mig helt obegripligt hur man kan vara en sån "stolt svensk" så man skyller alla problem på invandrare. Och allt snack om att 90% av alla kriminella i sverige är invandrare. Det kan jag redan nu informera om att det inte stämmer. Och dom kriminella invandrarna i sverige måste kanske gå så långt,när människor i detta land är som dom är.

Den enda glädjen jag fick ut av denna dokumentär,är att det fortfarande finns svenskar som skakar på huvudet och knappt kan se på dessa Sd:are. Det värmer lite i mitt tyska hjärta.

Jimmie,hoppas du blir skjuten av laserturken!



Tisdag

Idag har jag varit i järpen på skolan, hade 2 värdelösa lektioner. Svenska och engelska. Min svenskalärare är dock en skön lirare. Skäggig,ser lite lätt ovårdad ut och är fruktansvärt tankefixerad. Han svävar iväg konstant i sin egna värld. Det är roligt att lyssna på honom,för han är smart. Han har svar på allt. Och allt man funderar över känns de redan som han funderat på. Han är bäst! 

Hade sedan engelska med Stina och hon är också väldigt bra. Hittade en sjukt fin dikt i en bok. Tänkte skriva den här. Så varsågoda:

Stop all the clocks, cut off the telephone.
Prevent the dog from barking with a juicy bone.
Silence the pianos and with muffled drum,
bring out the coffin, let the mourners come.

Let aeroplanes circle moaning overhead,
scribbling on the sky, the message "He is dead".
Put crêpe bows round the white necks on the public doves.
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.

He was my north,my south,my east,my west. 
He was my working week and my sunday rest.
My noon,my midnight, my talk,my song.
I thought love would last forever but I was wrong.

The stars are not wanted now, so put out everyone.
Pack up the moon and dismantle the sun.
Pour away the ocean and sweep up the wood.
For nothing now can ever come to any good.



W.H Auden.







Den är så fantastisk! markerade mitt favoritstycke med fet text.

nu ska jag se på film.

smell you!

(eller så är det kanske ni som känner lukten av mig,jag råkade nämligen prutta till idag utanför ica när jag halkade. Spände liksom kroppen så mycket så...ja,det kom ett litet pys! MEN jag är bärgis inte den enda som pruttar,och det kan jag ju alltid trösta mig med!)




fredag

haha,fick ett fint sms av Nils som fick mig att skratta:


mammahästen Unni och hingsten Nils skrittar sida vid sida över ängen,rakt in i den varma solnedgången. Strax bakom tumlar våra små föl runt och leker och är lyckliga. Mammahästen Unni ser på sin hingst och gnäggar lite. Hingster Nils frustar förståendes. Egentligen förstod han kanske inte gnägget,men det gör inget, för det är äkta hästkärlek.

Torsdag

Ja kära vänner, nu är jag en singel igen.

har väl inte riktigt fattat det ännu,eller så förtränger jag det. Fast jag har den där klumpen i magen,fast jag inte riktigt vill tänka på varför den finns där.

Vi kommer ändå vara polare,vilket känns skönt! No hard feelings mellan oss. det var väl på tiden,antar jag!



Satt precis och lekte med Viggo och hans nya boll. Är det någon den hunden älskar så är det sin gummiboll. Han skulle nog rädda den före oss om han behövde det. Känns bra!  Jag älskar iallafall honom,trots att min kärlek ej är besvarad. När han är en stor hund kanske han fattar vad riktig kärlek är! HEH!


Smell you!



Tisdag

Denna dag har varit värdelös. Sovit och målat..typ. Kan inte sluta tänka. Det är svårt just nu.


Men jag ska iallafall berätta om min konstiga dröm!:

Jag var på någon fest,och hade tydligen tagit med min hund? Stötte på Terese,Elvira och Johan Persson (?). Han tyckte om Viggo iallafall! Sen helt plötsligt var vi uppe på fjället och tränade. Vi skulle hoppa fallskärm,och jag skulle hoppa med Jennie Morén. Vi skulle springa ner från fjället och ner och ta på oss några fula dykardräkt,hjälm i någon färgglad färg och gummistövlar. Och detta skulle gå på tid,och jag förstod ingenting så jag var sist. Höll på att missa flygplanet! Sen helt plötsligt var vi i Ullådalen och skulle klättra över en fors. Vi var dessutom max 6 år gamla. (och det sjukaste var att denna del har varit en dröm förut,så jag visste vad som skulle hända). Vi hade med oss någon liten och knubbig pojke som jag visste skulle ramla i och dö, men ändå försökte jag rädda honom. Det gick dock inte.

Vaknade av att jag fick ett par byxor i ansiktet som min syster kastat på mig,för hon skulle vidare till Berlin och ville säga hejdå.

Nu ska jag fortsätta med att måla. Eller iallafall försöka.

branofint,hejdå

här får ni mig när jag är bandmedlem i W.A.S.P. Har sågklingor på pattar och murra.

 

 


Måndag

ahvafannnn.

Idag har jag fotat mig själv och målat. Är väldigt kul. Men tyvärr har jag inget tålamod i min kropp,så jag ger snabbt upp,något jag försöker bli bättre på.

Imorgon åker min fina syster tillbaka till Berlin,vilket suger. Hon kommer inte tillbaka förren i mars.lång tid!

och snart börjar skolan igen. vill kräkas lite varje gång jag påminns om ett sånt helvete. Jag mår verkligen inte bra när skolan är igång. Stress och oro tar över min kropp. Det är jobbigt!


tänkte väl mest berätta det. Det får bli ett mer oseriöst och långt inlägg en annan dag.

smell you,mates!


hoppas bilden gör er lite glada.


Måndag

Har inte sovit en blund inatt.

fan

Söndag

.



Helvete. Jag kan inte sova. Jag är krossad. Jag ser min kärlek rinna ur mina händer som sand. Min bästa vän. Jag kan inte sluta gråta. Fast det inte tjänar något till.

Ikväll blir det en natt fylld av smärta.

tänkte väl mest säga att jag älskar dig och skulle kunna göra allt för att du ska älska mig tillbaka,lika mycket. Oavsett hur det än blir imorgon,så tackar jag dig för 1½ underbara år tillsammans. Du har varit fantastisk.



RSS 2.0