Fredag

Jääääävlar va fort allt går. Julen är redan över,och jag har haft en underbar julafton. Mysig och glad. Min syster Linn var hemma,och jag skrattade så min mage gjorde ont. Fick mig en ny telefon också.
Ett gott skratt även nu. Min pappa har gått och beklagat sig över att det är någon som sms:at honom några gånger och att han inte visste vem det var. Så fick han nog igår när han fick ett "god jul<3"-sms från denna främmande människa. Mamma blev ju givetvis lite svartsjuk,när pappa får ett hjärta med i sms:et! så pappa kollade upp vem det var och svarade. Det vi inte visste var att det i självaste verket var min kära Albin som skickat det till min pappa,i tron om att jag skulle se det! GÖTT MOS!

Nu ska jag se på Sunes jul och gosa ner mig. Imorgon åker jag in till stan,tror jag.

amenadjö!




Onsdag

Wuz up med bultande värk från huvudknoppen ner i nacken och ut i axlarna. Och att vakna och spy enbart på nätterna. Kommer jag att dö? Närå! och OM jag nu skulle göra det,så skulle jag iallafall dö lycklig. Jag har köpt duschkräm som luktar svarta vinbär,och det luktar så förbannat jävla gott. Idag har jag bara degat och ätit godis i min säng. Men imorgon planerar jag in att vara på fötter igen. Full fart ska det vara. Åre börjar bli vitt,och jag börjar väl frysa mer och mer. I helgen ska jag in till stan,eller så stannar jag här och åker skidor. Vissa backar har ju öppnat. Jag längtar till nyår och är ap-pepp! Då blir det röj på byn!

hörs snart


RSS 2.0