Fredag

Well, I never saw it coming. I should have started running a long, long time ago.
And I never thought I would doubt you,I am better off without you. More than you know.


hej.
ja,idag är jag väl deppig som fan. Känner mig ruskigt ensam.

Jag saknar iranien som bara tusan. Och Tess. Och Bea. Och Elvira. Och Jessica..ja,listan kan bli lång.


tjenixen.



Tisdag

Please slow down. I need to find peace, anywhere in me. I feel like I am under water,struggeling to get air. I feel like im lost in this body, trying to get inside my head.

I wanna know what I am thinking and what I am feeling.
What I want my life to be.


Idag spöade Freddan mig på monopol,god damn!  Men han hade väl sin nybörjartur. Får ta en returmatch imorgon. Sitter och är inte ett dugg trött. Skriver med Bea och lyssnar på mösik.

Men nu antar jag väl att jag ska sova,eller något! Kanske porrsurfa lite.

tjana banana!

Lördag

Tjena mittbena!

Idag har jag fått för mig att börja blogga igen. Även om jag tvivlar på att någon ens läser den längre.

Nåja, idag har jag iallfall åkt buss till Torvalla,SJÄLV,och trodde jag skulle dö. Stötte på en bukis på bössen,öh..gött..mos?

Spelade iallafall yatzi med halva familjen Ledin,och jag vann över storfräsarna Fredrik och Lars-Göran. WOPWOP! Fick både bonus och yatzi. Och sen ville jag inte spela mer,då jag lärt mig att man ska lägga av när man är som bäst!  Så då gick jag och fredrik in och såg på massa klipp på youtube,tills Mackan kom och vi skulle bege oss. Skulle in på Subway för en nattmacka (höh),men då hade dom till min glädje öppnat något nytt där. Som gjorde ännu godare mackor! Chevre,fikonmarmelad och lite annat smask. Stötte på den andra Marcus som tydligen blivit tvingad av Igor att dra med ut.

Sen kom vi hem,och skulle spela monopol och jag skulle slå rekord i att ha flest 10.000-sedlar. MEN dag gick det tydligen apbra för marcus,så...jag la ner! man ska som sagt ge sig när man är på topp!

Har blivit såld på Rihannas "rude boy". får sjukt sköna feelings av den,och den är så jävla fräck. Hon är rätt så fräck!

Nåja, nu ska jag väl sova,eller läsa min fantastiska bok. eller bajsa..jag vet inte riktigt än!

Tack och adjö!


RSS 2.0