fredag

Jag ligger i min säng och kan inte sluta tänka på hur jävla arg jag är inners inne. Jag försöker hela tiden förtränga det. Men ibland dyker det upp. Och just nu är ett sånt tillfälle. Så jag tänker skriva av mig,och hoppas på att de är bra efter detta. Så vi kan vara klara med varandra.
Jag har drömt flera nätter i rad att jag slagit skiten ur dig,och det kändes så skönt.  Hur dåligt du än tyckte att vi hade,så kan jag inte fatta hur jag förtjänade det. Efter 2 år borde du har mer respekt för mig än så.

Onsdag

FML! råkade låsa fel lås på dörren här i lägenheten så jag låste in oss. Lirkade ett tag med låset, meninsåg snabbt att vi var tvungen att ringa brandkåren. Jag hade byggt upp en rätt bra bild av att dom bara kunde såga bort de onda låset..men tji fick jag för 2 brandbilar och 4 tjocka brandmän senare är vi fria igen. Dock tog de dom 1 timme. Men vi insåg hur svårt de måste vara att bryta sig in genom dörren iallafall! Detta va de pinsammaste som hänt mig. Inte för att själva incidenten hände,utan för att det lilla pytte-låset blev så stort! 7 brandmän hissas upp till balkongen för att sedan försöka styla med att hoppa av lite ballt. Och nere på gatan stod hela Bergamo och tittade på.

så återigen...fml

RSS 2.0