en frän doft i disken

Hej!

Ska väl börja med att nämna att anledningen till mitt ilska inlägg inte grundar i en engånsförteelse! Det jag nu skall skriva av mig om har ett kontinueligt mönster som uppstår var och varannan dag!


Idag har jag jobbat, och jag må vara världens tråkigaste person som säger detta men hur fan kan man komma in och jobba när man är så bakis så man knappt kan stå! Som alla ni vet,så väljer jag mina tillfällen väl då jag ska vara full. Att dricka mig redlös en vardag när jag dessutom ska jobba dagen efter är helt uteslutet. Skulle kunna rethinka om jag hade mått som en gud dagen efter att jag förtärt alkohol,men det gör jag inte. Det gjorde beviseligen inte heller "min vapendragare" ( vi avskyr varandra!). Sen har människan mage att sitta och skrika över hela restaurangen att han fan inte tänkte dricka på lördag och vara bakis en söndag. Han ville ju liksom inte "kasta bort en ledig dag". ARE YOU FREAKING KIDDING ME?! Hade det varit lagligt och jag bestått av enbart muskler hade jag fan spöat skiten ur dig! Du står där i en disk och försöker dölja din vidriga bakis-lukt som ändå inte försvinner,och har sedan mage att vara dryg och otrevlig för att "du har en trött dag!".

räcker ett finger åt dig upp mot natthimlen och sen ska jag sova och försöka drömma om något bra! Hoppas att vi  inte ses imorgon. Hoppas att du inte dyker upp för du "har en trött dag igen". Så jävla oansvarig och larvig!

RSS 2.0