Söndag

Ah,idag bestämde jag mig för att sova ut och samt städa och jobba på mitt projektarbete. Men SJÄLVKLART är de fel,tycker min mamma. Att jag sover bort "halva dagen" och inte går ut.
Jag jobbade sent igår, och ville få en dag då jag kunde sova ut. Då blir min mamma sur på mig och vägrar prata med mig. Är kärringen 15 eller?
Och att jag hade tagit av hennes smör? WHAT? vadå hennes smör? Vi har tre förpackningar smör i kylen, av precis samma märke. OM du nu ska ha ett egen smörpaket, så skriv ditt förbannade namn på eller be mig köpa ett eget. 

idiot.

Tordag

FYFAN!!!!!  JAG SKREV ETT SÅ LÅNGT INLÄGG,OCH NU FÖRSVANN DET BARA. AHH!

aja,titta vad jag såg idag..
blir lika exalterad varje gång!

Onsdag

Farewell so long cause I was wrong I guess.
Farewell so long cause I was wrong I confess.

I miss the way you danced with me.

So farewell my love. Cause I was wrong, I confess.

I miss the way you sing with me.

I never asked you for a sailboat in the yard.
Or that fancy dress to wear.
Or a ceiling made of stars.
And all I got was just a broken heart from you.

I'm done.

Söndag

Jag drömmer de konstigaste drömmarna man kan tänka sig. Inatt drömde jag iallafall detta:

Jag var i en skog,och det var dimma och snö,nästan som i första Narnia-filmen (men egentligen var de bara ovanför vårat hus,i våran stuga). Jag visslade på min pappa som tydligen också var i skogen,fast längre bort. Jag såg 2 rävar som stack upp sina huvuden på två olika ställen. Sen börjar jag höra något konstigt grymtande. Så jag vänder mig om och ser 2 otroligt märkliga djur. Blandning på hund och björn. En började gå mot mig,så jag rycker tag i dörren in till stugan och går in. Plötsligt har jag en bebis i min famn. Så jag får panik och börjar kolla mig omkring. Då är det bara en toalett jag gått in på. Genom de frostade glaset på dörren ser jag att djuret är utanför, så jag försöker att få tyst på bebisen. Men jag börjar höra röster, och jag ser människor gå utanför dörren,så jag bestämmer mig för att gå ut. Och där står Big Brother-Rodney med ett gevär. Odjuren jag såg tidigare var hans jakthundar.

Torsdag

Klev upp 06.00 imorse och vinglade omkring i huset i minst 20 minuter.

Pappa är den bästa väckarklockan. Han ropar en gång med en mörk och skrämmande röst och ber en att sticka ut huvudet så han ser att man står upp,och om man inte står utanför dörren och vinkar åt honom inom 10 sekunder, så kommer han upp till rummet. Och de vill jag gärna undvika,då han kommer gå i taket och han såg mitt rum just nu. Men jag skyller enkelt på att jag har så mycket att göra just nu. Stressigt liv!
Nåja,imorse åkta vi till Undersåkers kyrka, och sen upp i skogen i 20 minuter tills vi nådde stället där vi skulle ha våran barista-kurs. Vi lärde oss iallafall massor bara idag! Jag älskar mina kurser jag läser! Jag älskar till och med så många kurser så jag läser fler än jag behöver! Men de skadar absolut ingen. Bara bra för mig! 

Jag har gått runt och varit grinig och ilsken hela dagen! Jag bet mig i läppen och var trevlig hela morgonen, enda tills en kille i min klass sms:ar mig och säger att de är mitt fel att han inte visste om att han skulle åka till Undersåker med tidigare bussen. VAFAN!

Sen stör jag mig något så OTROLIGT när folk inte gör det dom ska på lektionerna, eller "åker hem och pluggar där istället". Tror dom på allvar att dom får något gjort? Dom lägger sig och sover,och då äre vi som faktiskt koncentrerar oss på lektionerna som blir drabbade,för de är vi som måste upprepa allt i flera veckor framöver för att vissa inte lyssnat om/glömt bort vad dom ska göra.

Lördag

I can not lie. I miss you much. Watching everyday that goes by. I miss you much.

RSS 2.0