Torsdag

Idag har det varit en konstig dag. Varför vet jag inte. Nu på kvällskvisten är jag lite deppig. Kanske är det för att Marcus inte är här. Han har varit här i 2 nätter,och vi har haft det så mysigt. Jag älskar dig.
Snart fyller jag 18 år,och jag börjar få lite ångest över det. Jag fattar inte hur allt kunnat gå så fort. Jag var ju liten och go för ett litet tag sedan känns det som. Sådär liten så man kunde krypa upp i pappas famn och när en handduk täckte hela ens kropp. Jag fattar verkligen inte.  Nu finns det ju verkligen inget återvändo. Nu måste jag segla själv. Jag kommer aldrig mer att vara liten. Jobbigt känns det.

På lördag blir det dippan med Pelle,Elvira och Matilda förhoppningsvis.
Och söndag blir det middag med familjen och marcus. För då ska jag få presenter. (det bästa med födelsedagar,heh.)


vi hörs!


dessutom saknar jag iranien.


Måndag

I helgen har jag sovit hos Viran,och haft det gött. Vaknade imorse av att en katt låg mellan mina ben och spann.(misstolka det för fan inte) kunde knappt röra mig. Sen drog vi till skolan. Missade ju bussen och fick då ta en taxi. Betala billigare än vi egentligen skulle då taxi-gubben sa att man skulle vara snäll när det var kallt ute. Serverade lite bord och hade ont lite överallt i kroppen. Sen gick jag och viran och solade,och såg sen ut som tomater då vi fick syn på tavlan med information om de nya rören som var insatta. Vi solade alltså i 20 minuter,då vi kanske bara behövt 10 för att få lite färg på huden. Nåja,man lär sig av sina misstag. Imorgon blir det prov i servering och redovisning om grönsaker..det är roligt att gå i skolan. I helgen ska jag jobba och fylla 18 år. Marcus kommer hit imorgon också. Det ska bli mysigt.

tax och box.


albin,du är min enda trogna läsare med världens skönaste hår. så break it down,yo!




Onsdag

har jag plötsligt blivit sjuk eller? ja.
Helt hopplöst! tack viran,för hostan du gett mig.

Idag har jag iallafall varit sjuk,och hemma hos viran. Vi har degat i soffan och kollat på tv. somnade i några timmar men vaknade av att jag hade en bjässe-hund slickandes i mitt ansikte. Nu på senare kväll har vi haft lite spa-mys.  Vaxade lite behåring och rensade käften ordentligt. Nu är den lika ren som..den renaste mun man kan hitta!

Imorgon är vi nog redo för skola igen, men man vet aldrig. kanske är jag redan död imorgon. heh.

sitter och njuter av Melissa Horn's vackra stämma. Vilket geni hon är. "sen en tid tillbaka" är underbar. blir så sprallig och glad av refrängen.

jag saknar marcus jättemycket,men det är bara till att bita ihop. Jag är så kär och lycklig. Jag älskar dig,marcus.

 Nu är det ju dock Viran på bilden, men det kanske ni märker. I love you,ärtan.

RSS 2.0