Onsdag

Tjena mittbena!

Är på asdåligt humör idag. Jag vaknade väldigt glad och såg hur fint väder det var. Bestämde mig för att sätta mig på torget med lite fika och en tidning. När jag traskat iväg till banken för att ta ut pengar stod det plötsligt "tekniskt fel" och jag fick kyssa mitt kort adjö! Jag som precis beställt nytt! Jag HATAR swedbank!  Och ingen hjälp fick jag inne på banken heller,förutom ett lite halvtaskigt "Fan va surt!". Så det var bara att beställa ett nytt.

Sen när jag väl satt mig på torget sitter det en äcklig alkis bredvid mig och vill låna min telefon,för hennes "älskade pojkvän" var inne på banken och "bokdek..rens..för över pengar"..dessutom skulle hon gå IN på banken för att kunna ringa honom. Hon hade spya på hela benet och luktade apa. Så nej hon fick inte låna min telefon. Hatar folk som kastar bort sitt liv på alkohol. Helt värdelösa är dom!

Ibland tycker jag så synd om dom,men sen inser jag att dom själva satt sig i situationen. SÅ SCREW HER AND HER "BOYFRIEND". (som också antagligen var alkolist. Han hade väl förmodligen somnat någonstans på stan och struntat i henne. Äckligt!


köpte förövrigt en ny klocka,askalas.


RSS 2.0