Lördag

Oj,vilken störd dröm jag just haft.
Jag var i stan och hade köpt mig en platt-tv som jag gick och bar på under armen,hade dock ingen låda till den. Jag tappade den hela tiden. Tror till och med att jag gick på fest med den. Så skulle jag iallafall springa ner till tåget och åka hem,men missade de. Så då hade jag tydligen ingenstans att sova. Så jag hamnade hemma hos Tommy (fråga mig ej varför) och hans familj. Hans pappa stod och tog av sig klockan och sa att han knappt kom ihåg mig men att det var okej för mig att sova i deras vardagsrum. Tills tommy kom hem,och blev stortokig för att jag skulle sova där. Vilket jag absolut förstår! Det slutade iallafall med att han stod och gav mig feta bitch-blicken och sen åkte iväg med sina polare.
Tur att det var en dröm.

Måndag

Tjäna!
Idag har jag varit på skolan. seg som fan. Kom på mig själv sitta och deppa och titta ut genom fönstret på engelskan. Men jag har känt mig ensam och ledsen hela dagen. Jag hatar att känna mig ensam.

What did you say?
That you only meant well?
Of course you did.
What did you say?
that it is all for the best?
Of course it is.
What did you say?
That it's just what we need?
Well,you decided this.



Söndag

har tvättat,gosat med valparna och sprungit idag. Jag blir bara mer och mer nojig för djur i skogen nu.  Höll nästan på att bajsa på mig idag.



Told me that this love of ours is taking us down different roads and its caused us to grow apart.



RSS 2.0