Lördag

Nu kommer jag på allvar att döda Elvira snart. Så jävla dryg tjej. Ena stunden ska hon gå ut,och sen ska hon det inte längre. Idag gick jag på stan ENBART för att hon och jag skulle ut,och jag köpte lite kläder som jag kan ha när jag går ut. Och nu ska hon inte ut längre!

nu vill jag inte vara med Elvira på några månader,för nu är jag trött på henne.


ska kötta henne med kniven






Torsdag

Vaknade upp med migrän imorse. Fick mig lite tabletter av Tarja så jag mådde bättre på eftermiddagen. Ikväll har vi bara ätit sallad och kollat på tv. Nu sitter jag och lyssnar på musik och har samma känsla som om jag vore nervös. Vet ej varför. det är en jobbig känsla. Den senaste veckan har jag ju som sagt haft praktik,och den har varit fruktansvärt enformig. Städat,städat och återigen städat. jag jobbar dock med väldigt roliga kvinnor,vilket är skönt. Nästa vecka sköter jag frukosten istället. Och sluta tidigt om dagarna. Skönt!

Jag saknar min marcus.
I helgen blir det Hugo och halloween-utklädnad. Tänkte ni skulle få se en liten teeser på mina dress! haha.



Söndag

Det känns som att alla mina relationer bara splittras. Bara går sönder. mina relationer till min familj brister. Min relation till min enda riktiga kärlek i livet, håller också på att gå sönder. Och det är den värsta smärtan jag kan känna. För det finns ingen annan jag vill behålla så mycket,som honom. Jag kan inte påstå att jag älskar någon annan så mycket som mitt hjärta, min Marcus. Det känns som att jag simmar i motströms. Hur mycket jag än kämpar, så kämpar jag till ingen nytta. För varje ny vecka känner jag mig bara mer och mer ensam. Och ibland känns det som att jag inte har någon kvar. Ingen alls. Och just idag,känns allt dåligt. 

Idag brast det för min bror, jag har aldrig sett honom så ledsen i hela mitt liv. Och jag trodde aldrig att det skulle göra så ont att se honom så ledsen,som det faktiskt gjorde. Mitt hjärta exploderade nästan. Jag bara satt på en stol,grät och stirrade på honom,och jag visste inte vad jag kunde göra. Jag kunde inte gå fram och ge honom en kram,jag kunde inte sätta mig bredvid och trösta. Utan jag satt som i trans på stolen och grät. Bara hade ont.
och just nu,vill jag inte leva. Det skulle vara så skönt att bara försvinna. Bara sväva iväg,eller sjunka genom jorden,eller hur det nu fungerar när man försvinner. Och nu vill jag inte låta så självdestruktiv. Jag skulle aldrig kunna skada mig själv med flit. Men om det faktiskt fungerade att bara försvinna som Hiro,så skulle jag göra det.
Tanken var att jag skulle plugga till prov idag,men det kommer inte fungera ikväll.
Jag väntar bara på den dagen,då jag tar min student och kan flytta härifrån. Långt bort. Och jag hoppas att jag har min marcus med mig,även då.

Måndag

Idag var jag över och klappade på valparna. Alltså jag blir så himla blödig med dom.
biffen i gänget,och min framtida Nils..eller vad den nu ska heta. Fast jag har börjat tycka så synd om en försiktig kille som knappt vågar nosa,och min dumma hund är på och biter honom hela tiden.  Kanske ska jag ta honom istället då?

Äsch,det visar bara att Nils kommer kunna bita alla dumma djur när vi är ute och springer. Det gäller bara att jag lär honom på kommando,och att han lyssnar när jag säger åt honom att retirera om han håller på att förlora.

RSS 2.0