Tisdag

Morsning korsning!

Igår gick jag på promenad till moster,och vi hade så mysigt! Det slutade med att jag blev kvar där hela dagen. Både moster och morbror är underbara. Så lätta att prata med. Det blir aldrig tråkiga stunder med dom.

Nu ska jag också ut på promenad,till storkyrkan och tillbaka i en rask takt. Sen skall jag sätta mig ner och plugga turism. Så jag får det överstökat. Och sen ska jag soooooola! Fast jag måste nog täcka min röda näsa. Den flagar just nu. Ett helvete!

Här har ni en bild jag tog på Marcus också. Underbar bild!

 och haha,denna..

 


Fredag

Idag har jag suttit heeeeela dagen lång uppe i Ullådalen och solat med mina kära släktingar. Jag fick en sådär gubbig solbränna. Där de verkligen syns att man haft på sig solglasögon. Fräknarna börjar dyka fram iallafall,och jag gillar det otroligt nog.
Har även fotat lite porträtt-bilder på senaste tiden,dock bara på mig själv. SÅ därför undrar jag om någon vill ställa upp som modell,mest för att jag ska kunna leka omkring med redigeringen av bilden. Helst vill jag fota hundra stycken,men jag tvivlar att så många vill ställa upp. Så ja,hör av er förtusan!
här kommer några jag tagit dom senaste dagarna.

Lördag

tja!

Ikväll har jag jobbat,och nu ska jag ta på mig mina röda shorts,min gråa härliga collage-tröja och krypa ner under världens skönaste täcke och kedje-snusa. Ligger och kikar runt på lite ny musik,OCH då jag för första gången lyssnade på Östersund-killarna i Moron Express,blev jag glatt överraskad. Dom är faktiskt sjukt bra! Så jag ska väl ligga och lyssna på lite av deras musik och sedan sätta igång en rulle.

Godnatt på er. Imorgon skall jag berätta ALLT om Erik Hassles mysiga spelning i Åre.

http://www.myspace.com/moronexpress

där har ni grabbarnas myspace. Njut!

RSS 2.0