Att ha en vän som Amanda

ah,jag borde fattat bättre än så...jäfla Amanda Eliasson. Inget man kan lita på! Hoppas du får ett fett blåmärke efter din vurpa!! Hämden är ljuv mf!

Hardcore

Hallå i mina braxer!
Unni sitter för tillfället och bajsar så jag tar mig en svängom på hennes blogg! Nu är det nämligen så att jag ska spoona med unni cheyen ikväll! Myspys!
Nääerååå! Nu är det så att jag har hackat mig in på bloggen, bra va? Lite som mcguyver! ( hur nu det än stavas) är stolt som ett as för min prestation. Dock så ska jag sova nu för att imorgon är det upp med tuppen! Yeehaw?
Bye Bye motherlovers! :*


Bio,skratt och urin

Hej!! Sitter i bilen på väg hem från östersund. Har varit på bio med mina favoriter Amanda och angelica. Vi såg sherlock Holmes som var ruskigt häftig faktiskt! Mest handlade vän filmen om att visa upp effekter som man kan göra med en kamera nu förtiden,men både jude och Robert är så jävla snygga,så det blev en fröjd för ögat vilket som. Vi var sen ner på torget för att se all konst som var utställt. Amanda vurpade så jag skrattade och nästan kissade på mig. Det var helt sjukt! Jag har så ont i min mage nu. Dessutom slickade Amanda mig på handen så jag nästan spydde. Det var allt från mig,tack och hej!


Giving me a chance

You know I never want to let you down, and it cuts me up to see you sad.
I wish that I could undo what I've done,give back the faith in me you had.
You know I love you more than anyone,but I get a little wrapped up in myself-
You know I never want to do you wrong,bring into question what we have.

You know I never want to let you down, and it cuts me up to see you sad.
I wish that I could undo what I have done,give back the faith in me you had.

You know I love you more than anyone,but I get a little wrapped up in myself.
You know I never want to do you wrong,bring into question what we have.






Tisdag/Onsdag

Tjenixen!

Nu,här i min säng,antar jag att det är onsdag. MEN eftersom jag inte tagit mina välbehövliga sov-timmar så..får det fan vara tisdag. Har haft ansvarsfull alkoholhantering i 2 dagar,vilket i princip innerbär att man blir instängd i ett trångt konferensrum från 08.30 till 17.00. Fullt med idioter. Dryga idioter! Det är det ett test i sig kan man tycka,och kan man hantera en sån situation kan man klara av vilket motstånd man än möter här i världen. Gled efter många om och men hem iallafall till, vad jag trodde, en supernödig hund. Och när jag kliver upp på yttertrappen ser jag att kaminen brinner,och jag är så långsam så jag kopplar inte heller att "aha,någon är redan hemma!",utan istället börjar jag fundera över varför jag lämnade kaminen igång när jag gick imorse. Väl hemma skrämde jag,bokstavligen,skiten ur min pappa! (Nästan iallafall!). Det är nämligen så att under hela min uppväxt,och fortfarande, blir jag dagligen skrämd av pappa. Det är det bästa som finns,enligt honom. Och det har jag uppenbarligen ärvt. Men idag,då tänkte jag ge igen,en gång för alla. Så när jag satt i vardagsrummet,så blundade jag till en sekund,då jag inser att pappa kommer smygandes mot mig för att skrämmas,väntar jag in honom,och i en perfekt timing,precis innan han ska skrämma mig,hoppar jag upp och skriker. Han blir så rädd så han till och med utbrister ett fruktansvärt omanligt skrik,och hoppar 2 meter bakåt.
Norrskenet som skulle vara ikväll,missade jag så klart. Var ute och spanade några gånger,men till slut gav jag upp. Det har ju trots allt äntligen nått -20 grader. NU ska jag sova!


MEFF MEFF!

Torsdag- A whole lot of coffee

Halli hallå!
Idag har jag varit en stressad jävel. Satt inatt uppe och slet med en redovisning jag trodde vi skulle ha tills idag,(och prioriterade då bort en annan som vi FO SHO skulle ha idag,men med en mindre läskig lärare!) Och när jag imorse då klev innanför skolan dörrar inser jag direkt att det jag gjort inatt inte behövdes göra,så jag hade lika gärna kunnat gjort svenska-redovisningen inatt. Pungspark alltså. "flm" tänkte jag och gled in till klassrummet då det var dags för barista-kursen. Som vanligt drack vi en hel del kaffe och det hände det äckligaste som hänt mig sen..innan jag kunde gå tror jag! Till saken hör att när vi prövar kaffe måste vi använda oss av en sorts sked,och ur den ska man surpla kaffet i en väldig fart. Ungefär som en dammsugare,eller någon som sniffar en lina kokain. Och detta är svårt,hur konstigt det än låter. Men så sitter iallafall Amandus mitt emot mig och har varit dryg hela morgonen. Då bestämmer han sig väl (antagligen) för att spela allan,så han ska försöka dra in kaffet sådär fort som bara proffs kan. Jag tittar roat på och skrattar,då jag plötsligt hör hur allt kaffe hamnar i fel strupe på honom,ser hur han chockat spärrar upp sina ögon och inom loppet av 1 sekund fullkomligt SPRUTAR ut det över mig. Som en reaktion på dom första dropparna som landat på min överläpp har jag halvt rest mig upp för att,förmodligen,fly! Så där står jag..med böjda knän och vill inte röra en muskel ifall det skulle få kaffedropparna att rinna. Amandus skrattar, jag gråter nästan. För faaaan vad saliv är äckligt. Jag kan spy bara av att råka spotta på min egna sko. Så att få kaffe/saliv från någon annan i mitt fagra ansikte var inget jag ville skratta åt.
Dräpas ska han!
Här har ni en bild på min reaktion! Ett stycke värsting!
Haha nä,jag önskar väl att jag hade ett sånt där stone face, i alla lägen. till och med när någon spottar på mig. Men icke! Detta är mer likt min riktiga reaktion:

Söndag

Morsning korsning kamrater!

Nu är det helg och jag..har varit riktigt jävla slö! Rehabiliterat mig från vad jag var tvungen att göra på Viggo när vi var ute på vår kvälls-promenad i fredags. Jag är osäker på om ni ens vill veta, men jag ska försöka vinkla det till något roligt här i inlägget.
Vi gick iallafall där i godan ro och plötsligt kör pappas kompis Conny förbi med sin bil, stannar,vevar ner rutan och frågar om någon är hemma i huset. Oturligt nog var det inte det,så han började av någon anledning prata väldigt länge med mig om vilka fantastiska chanser jag har i framtiden etc etc. När jag första gången tittade på vad min hund gjorde,satt han och bajsade lite fridfullt under en gran. När jag tittar andra gången sitter han fortfarande och bajsar..och jag tänker "det var mig en lång bajskorv! Skönt (?) för honom!". Men när jag tittar en tredje gång och jag ser att viggo fortfarande bajsar blir jag lite fundersam. Och givetvis allt detta medan jag hör Conny prata om att jag ska ut och resa och gå inka-leden innan jag blir för gammal! Så jag ursäktar mig med att jag måste gå på något fint sätt,då jag inte anser att Conny behöver höra om att min hund suttit och skitit dom senaste 10 minuterna vi pratat. När jag kommer fram till Viggo kollar han på mig som att han har bekymmer, och jag tittar då runt mina axlar för att se om någon snäll granne vill titta min hund i rumpan för att se om allt står rätt till eller inte. Men nej,där finns inga snälla grannar,så lättare sagt än gjort,så lyfter jag på herrns svans och ja...där hänger det en bit korv..som fastnat i ett hårstrå,som i sin tur sitter fast i en till bajsbit..DET ENDA ÄCKLIGA JAG ANSER FINNAS ÄR BAJS OCH HÅRSTRÅN!! Så jag står där,i panik,och funderar på vad fan jag ska göra,för hem kommer jag ju inte med en hund som stått i en mycket märklig ställning den senaste kvarten. Jag funderar ett tåg på att kasta upp honom på axeln och bära hem honom, men med risk för att råka halka till och få det där..."pärlhalsbandet" rakt i ansiktet bestämmer jag mig för att göra något drastiskt! Jag tar en (vad jag tror) hård snöklump i min hand för att då försöka på något sätt att torka bort det min hund har där bak..mitt i tork-rörelsen går snöklumpen sönder,och ja..där står jag. Med bajs på hela handen och ett hårstrå som lyckats kringa sig runt mitt lill- och ringfinger.
Till något mer glädjande (för mig åtminstonde!) så var jag på utomhus-bio i fredags med mina vänner! Det var så mycket folk,och så mysigt så jag nästan inte ville åka hem. Filmen i sig var ju inte så himla bra. Men det blev en sån fantastisk helhet iomed att man satt och tittade på en film samtidigt som man tittade upp över ett upplyst olympia där kvällsskidåkningen var i ett slutskede. Och där satt jag,en fantastisk kväll,med min varma kopp choklad i handen. 

Blir helt lyrisk bara av att tänka på det!

Puss klem!
Här har ni lite bilder på förrädaren av kronan!

Onsdag

HEJ!
Idag har jag för första gången i mitt liv fått en "skratt-attack". Satt och läste igenom ett häfte då jag plötsligt började skratta. Nu menar jag inte ett sånt där diskret skratt som jag annars är så bra på att göra. Jag gapskrattade verkligen så hela klassen hörde. Det värsta var att jag inte kunde sluta. Amandus satt mitt emot mig och drog lite i sina karborre-skor som jag annars finner mycket roliga och var så nöjd i tron om att det var han som fick mig att skratta så, vilket det inte var! Jag vet inte vad jag fann så otroligt roligt! utan det bara kittlade i hela kroppen,och jag var tvungen att släppa ut det. När jag kände att det rann tårar längst kinderna och jag inte längre kunde få luft,insåg jag att det var dags att lämna klassrummet. Väl där ute kom min hotell-lärare Suss och trodde att jag grinade,och ville givetvis trösta mig. När min respons då var ett gapskratt tittade hon konstigt på mig,fnös och gick därifrån.
När skolan var slut skulle Amandus skjutsa hem mig,(det var ett fruktansvärt snö-väder idag!),men först skulle han ju "burna" runt lite på byn,och jag tackar sällan nej till det då jag vet att jag kommer ha roligare än honom! För det händer ALLTID något när han ska styla med sin volvo. Idag skulle han upp för den brantaste backen. Och jag kan inte direkt skryta åt hans vägnar med att han har bra vinterdäck. Mitt i backen stod vi stilla,och han fick panik då det kom en bil bakom som i sin tur inte kunde komma upp. Domino-effekten! Så där stod vi...3 bilar i rad och kunde inte komma åt något annat håll än neråt. Medan Amandus drabbades av någon slags panik-attack satt jag och gap-skrattade. Han svor och spottade åt alla som gick förbi och tittade,medan jag glatt vinkade,pekade på Amandus och röck på axlarna.
Imorgon har fröken Müller sovmorgon till ett,vilket ska utnyttjas! Eller just ja...who am I kidding! Min pappa är ledig vilket leder till att någon kommer rycka mig i tårna redan vid 6 och säga "Unni,du kan inte sova så här länge!! Kom igen,upp nu!".  Får ge honom en pungspark om jag imorgon finner honom ståendes och stampa vid sängkanten!
chip chop,sov gott finingar!
På bilden är det jag och min fina klass! (om ni inte vet hur Amandus ser ut,är det han i blå skjorta som står och avlastar sin arm på mitt huvud!)

Tisdag

Some people offered offences,we made out like we heard. They were only words. They didn't add up to a change in the way we were living. And the saddest thing is that all of it could have been avoided. But to stop consuming is to stop being human. And why would I make a change if you won't? We are all in the same boat, staying afloat for the moment.





RSS 2.0