kära klosett

haha. oh jesus vad situationer kan bli jobbiga. Jag var tvungen att..ja,spy nyss(misstänker min köttfärssås!) flög ner med sån fart i porslinsstolen att toalettvattnet bestämde sig för att flyga upp, I MITT ANSIKTE!! Var tvungen att spy igen..och igen.
Ps. Min bror lär sig dessutom aldrig att göra rent toan efter att han byggt björnar. Något jag kunde studera noga nu!
haha. oh jesus vad situationer kan bli jobbiga. Jag var tvungen att..ja,spy nyss(misstänker min köttfärssås och ni vet ju hur det ser ut när det bestämmer sig för att komma upp igen!) flög ner med sån fart i porslinet att toalettvattnet bestämde sig för att flyga upp, I MITT ANSIKTE!! Var tvungen att spy igen..och igen.
Ps. Min bror lär sig dessutom aldrig att göra rent toan efter att han byggt björnar. Något jag kunde studera noga nu!

Skrillex och rufsigt hår

Mamma mia,pappa pia!
Idag har varit en turbulent dag. Igår kom jag inte hem förren halv 1. Fick promenera i mörkret då dom av någon anledning valt att släcka ner alla lampor i byn efter 21. (Missförstå inte detta. Jag skulle kunna fatta grejen med att spara på energin, om det inte varit så att dom valt att ha igång lamporna dygnet runt i ett stugområde som i princip är obebott året runt.)
Klev iallafall upp vid 8 och som vanligt är jag på dåligt humör då pappa en timme tidigare väckt mig genom att stå längst ner i trappen och vråla "UNNI!! Vakna!! Hur sent kom du hem?! Ska du inte upp? Kom igen. Du har en fantastisk dag framför dig!! HALLÅ?". Det finns ju bra sätt att väcka någon på,och att vråla är inte på den listan. Kilade iallafall iväg till skolan, och..äh. Inget speciellt hände idag. Vi preppade lite inför en välgörenhetsmiddag som skall utspela sig imorgon i vår restaurang. Stod och putsade kött hela kvällen.
Nu sitter jag och gör allt för att undvika att plugga. Hittar "ursäkter" för att hela tiden slippa det. Men om jag varit smidig hade jag gjort dom direkt när jag kom hem,så hade jag nu kunnat ägna sista timmen åt en mysig film eller något. Men icke! Nu blir det att skriva motionsschema åt en människa som lider av fetma. Vi ska nämligen leka dietister på näringsläran.
OCH!! Imorgon är det bara 100 dagar tills jag tar min student och 2 veckor tills jag är 20 år! Känns helt..galet! jag vill inte..
hej svejs!

Armhävningar och pilkastning

AH! Idag klev jag upp (rullade ur min säng i hopp om att vakna till) klockan 06.00! Oj vad jag..inte är en morgon-människa. Jag skulle hellre låta 4 jobbiga fjortonåringar göra tusen nålar på tuttarna i en hel vecka! ELLER kanske ska man ha dom som väckarklocka? En idé värd att fila mer på!

07.00 stod vi där innanför dörren. Jag,pappa och mamma. Påpälsade över öronen var vi också. Hade nämligen bestämt mig för att åka med dom in till Åre för att kliva på en tidigare och snabbare buss från stationen i Åre. När vi stod där i farstun och väntade på att min bror skulle bli klar,stack min pappa ut huvudet från köket och frågar lite försiktigt; "Eh..Lena..tror du..är det..får jag ta en chokladboll?". Mamma som mest tyckte att han minsann var vuxen nog att ta ett egen beslut angående bollarna muttrade snabbt "Ja Christian. Det får du väl?",medan hon otåligt väntade på att Adam skulle bli klar. När pappa mosat i sig (med all säkerhet) 4 stycken kom han fundersamt ut ur köket med den 5:e i handen och frågade hastigt "Lena,hur gör man dessa chokladbollar?". När mamma inte ens brydde sig om att svara gick han fram till mig som stod och knöt skorna och sa "unni,kolla här!! UNNI! Unni,kolla här nu!!". När jag efter 2 minuters tjat tittade upp är han påväg att mosa den i mitt ansikte,men han hindrar sig själv hastigt och inser att det inte är värt att slösa en god och perfekt chokladboll. Så där står jag..med vit maräng på nästippen och suckar.
Hade iallafall barista-kursen som pågick i 3 timmar. Drack så mycket kaffe så jag på allvar nästan spydde på bussen. Fick sitta och titta ut ur rutan och andas in genom näsan och ut genom munnen. MEN KAFFET ÄR SÅÅÅÅ GOTT! Kan liksom inte låta bli. Nyrostat kvalitetskaffe är prima ballerina. Då kan man liksom inte neka sig själv att dricka obegränsade mängder kaffe. Efter skolan satt jag,Fredrik och Knugen kvar och jobbade på projektarbetet. Men I wont lie, timmarna vi var kvar bestod mest av armhävningar och pilkastning. 
I helgen ska jag minsann jobba också, just nu är jag rätt opeppad. Men det är väl mest för att jag, at the moment, håller på att somna ståendes. Ska bli kul att jobba. Har inte varit där på hur länge som helst. Så imorgon blir det en buss in till Östersund. Hoppas plattan är i mattan då,för det är tight där mellan.
Nu måste jag sluta drömma om att sova. För det är dags att köra en plugg-rush. Har mycket i skolan just nu.
Tjenixen twixen!
Och min chokladbollsätande far får vara med. För att du ibland kan vara så himla söt (och tysk)!

kyliga tider

Jocke Berg..ikväll orkar jag fan inte med din (annars ack så vackra) röst! Kanske är det kylan som påverkar mina musik-öron. Var i alla fall ute och sprang med hunden idag, i -25 grader (och min otroligt spejsade everest-tröja som fina pappa gav mig!). Frös till och med om muttan!!! Det brukar jag fan aldrig göra! Nu har jag legat och tittat på "Birdsong" med Eddie Redmayne i huvudrollen. Alltså vilken kille!! Även när han grinar som ett barn och det sprutar saliv och rinner snor är han så sexig så jag svettas. 


Godnatt,nu ska jag sova!
SPEJSAD TRÖJA!

RSS 2.0