torsdag

Alltså..Erik Hassle.
Vilket geni till kille,vilka texter han sätter ihop. Alla orginella uttryck,fraser och meningar byter han ut,och gör dom unika. Han får det ändå att passa så bra ihop.
Jag vet att jag alltid tjatar om Erik Hassle,och jag är ledsen att säga detta MEN jag kommer skriva många flera inlägg om honom. Jag är,och jag vet att det låter helt utvecklingsstört,men jag är nog lite kär i honom. På riktigt.

dessa låtar alltså. genialiskt!

-feels like the first time
-Isn't it obvious
-Back to bed
-Bitter end
-wanna be loved
-Make it in time
-Love me to pieces

synd bara att han glömde ta med mig till england. Men det är okej,var inte borta för länge bara.

u n n i m ü l l e r ä r k ä r i e r i k h a s s l e




tisdag

haha,idag har jag bara haft lektioner i åre. soft!
Dagen gick rätt snabbt,med tanke på att vi mest bara satt och snackade,då lärarna hade strulat till både de ena och de andra!
Vi fick schema för dagarna i åre,och delades även in i grupper.

Dom första fyra veckorna skall jag vara i hotell-gruppen. Nice! lära oss kopiera och sånt.

Mötte även oväntat och ouppskattat möte på byn,så jag kastade mig hastigt bakom en bil. När Elvira bara fortsatte gå utan att märka mitt försök till att fly,fick jag stå/ligga där själv och ja, skratta lite för mig själv.
fick sedan resa mig upp,skratta lite med dom och kolla åt ett annat håll i väntan på att få gå därifrån. Spatserade snabbt iväg och vinkade hej då i farten!

vi drog hem till Jimmy på kvällen,och det var roligt. Elvira grinade på balkongen och jag blev så pass skrämd av Jimmy så jag trampade i fatet med vatten och alla fimpar. Uäh!

imorgon är det järpen som gäller- jag saknar Palmcrantzskolan sjukt mycket.

hejdå

lördag och skola.

idag har jag checkat in den nya klassen,och jag är INTE glatt överraskad. Klassen består utav norrlänningar och stockholmare och jag vet inte vilka jag ska hänga med. Om jag ens ska hänga med någon..uäh!
Jag minns en stekare jävligt väl, som hette...viggo,emil eller något sånt. Han såg förjävlig ut. Tur att jag hade elvira med mig!

Det visar sig vad de är för folk på måndag,och om jag kommer att komma överrens med dom.
 
Jag och min kära mamma sprang även runt i spöregn mitt i byn,pga att jag har en jävligt klantig syster som tappat bort sin telefon igår (ja,hon var full!),och nu skulle vi ju hitta den där snubben som hittat hannas telefon och ville lämna tillbaka den. Mamma hade envisats om att han skulle få sig en chockladstrut,och jag blev bara sur över att hon är en sådan jävla mes. tacka honom och gå därifrån bara!

fick mina nya fina vita låga converse,så nu ska jag gå in dom också. Och en elefant av..hajben? Om jag inte minns fel. rätt äckligt! men med tanke på att jag ogillar hajar,så skadar det mig inte! en haj mindre att frukta!

Tjjjjärå


-träffade även erikperik i stan här om dagen,och vi hade som vanligt kul! han får avsluta!

tillbaka på ruta ett.

töppen!
 allt jag har att säga är att jag är tillbaka på ruta ett. Och mår balle i hela kroppen.

Jag har inga ord alls att säga. och jag hoppas att du tar intivativ till att försöka fixa detta,för jag orkar inte. För om du försöker,skulle det gå.

allt för mig,have a nice on.

Assfaces är vi alla någon gång,dock är min tid över.


Men man ska uppenbarligen inte lita på någon annan än sig själv.

trevlig tjej,den där sabina.

Boståååån

Haha,jag har en kompis som är kär i min kompis! helkomplicerat! Men jag nämner inga namn.
Idag har jag och iranien (kompisen) varit i åre,spenderat mer pengar än planerat och skrattat,mest för att jag är så jävla rolig.
Jag träffade även Elvira, en blondin nu mera,som verkade rätt virrig och glad.
käkade på jobbet gjorde vi också,och iranien är helnöjd med maten! hon stönade sig igenom hela måltiden av njutningar. Hennes smaklökar levde loppan i hennes mun.

Nu sitter jag här och spelar Pökémon,och skrattar åt mina omogna namn. som tex "dasen,knubbig,kuken,dicken,fittan",etc.

fucking fUNNI!

tjarå,nu ska jag gå och smeka iranien våt

elaka musslan och rock 'n' roll-räkan

Zahra ligger och sussar kudde,och jag sitter här. Simon berättade att han satt och målade paint. så,vadfan!
Jag är inte den som säger nej! Så jag målade mig en vacker bild med schyssta detaljer och verklighetstrogen helhet! Nöjd över resultatet. Tyvärr verkade Simon bara skratta.

vad tycker ni?



Ny design och ansiktsmask

Idag har jag enbart suttit vid en dator,mitt photoshop.
Blev lite orolig över att min syster dött,men så var inte fallet!

Nu ska jag och iranien tillgöra lite käk och sen smarra lite chirre.

tjallevippen


film-pineapple express

alltså,vilken genialisk film! man skrattar konstant! jag har inte varit så sugen på att se den för att den haft så tråkig handling (trodde jag.) men tji på mig va fel jag hade. Seth Rogen och James Franco gör det till en helt sjukt rolig film. Spelar två idioter,och gör det så bra!

idag har jag annars sovit stört länge,FÖR länge. vaknade vid 18.30. Nu ska jag redigera och sen se "björn gustafsson-ett livsverk". det ser jag fram mot!

have a nice one.

tjarå!





hemma

Nu är jag hemma i huset,med en syster.
Lyssnar på Metro station. Hade nästan glömt bort dom.
Var och käkade på subway med Pelle och Thomas,och drog sedan med dom till Tingshuset där dom spelade lite gitarr och trummor i deras replokal. Pelle grimarserar så roligt när han spelar gitarr,och thomas ser bara helt galen ut. Sen drog jag hem,packade mitt och klev på bussen påväg hem. Penisen (som alltid,oturligt nog,kör bussen),satt som vanligt och tittade i backspegeln på saker han inte skulle titta på,och småfnittrade för sig själv. Hans exem vill man inte ta på.
Nu är jag hemma iallfall,och det känns skönt!

Jag och maja har pratat om att ha kräftkalas hos mig på fredag/lördag. Fast jag har hårdnekat till haklapp och hatt.

tjarrå

här får ni en bild på jonna,för att jag blir lika glad varje gång av denna bild.
 

Seg dag och bio.

idag har jag bara legat och slappat. haft rätt många tankar om mig och hassle,hehe.
Jag fick träffa honom igår,och jag var så lycklig så jag nästa grät hela natten.

Jag kunde inte fått mig ett bättre avslut på storsjöyran 09.

Såg även på "sommaren med Göran" idag,den var rolig. en sån där fnittrig humor. skämt som gjorde en glad inombords. jag satt tyvärr inte och gapskrattade,men jag var nöjd.


nu ska jag sova och drömma om hassle och mig. Inga är så fina ihop som han och mig.



sista dagen på yran och Pasha in the wood.

Elloy!
ikväll är det sista dagen på yran, och både dead by april och erik hassle kommer. Jag ska stå längst fram och bara stirra och sjunga med. hoppas att han tar upp mig på scenen och friar till mig direkt.

Igår var jag och iranien och kikade på Lorentz & m.sakarias och det var awesome! Dock missade jag "mayham",men det är så livet är. ikväll ska jag vara i god tid till både Hassle och Dba, och jag är taggad till tusen!

Åkte även karuseller igår,och jag och iranien hade det askul. Tess satt i mitten och skrattade så hon inte kunde andas. Gött mos!

hoppas att ni har en lika rolig kväll som jag kommer att ha.

tjillevippen.


RSS 2.0