Skrillex och rufsigt hår

Mamma mia,pappa pia!
Idag har varit en turbulent dag. Igår kom jag inte hem förren halv 1. Fick promenera i mörkret då dom av någon anledning valt att släcka ner alla lampor i byn efter 21. (Missförstå inte detta. Jag skulle kunna fatta grejen med att spara på energin, om det inte varit så att dom valt att ha igång lamporna dygnet runt i ett stugområde som i princip är obebott året runt.)
Klev iallafall upp vid 8 och som vanligt är jag på dåligt humör då pappa en timme tidigare väckt mig genom att stå längst ner i trappen och vråla "UNNI!! Vakna!! Hur sent kom du hem?! Ska du inte upp? Kom igen. Du har en fantastisk dag framför dig!! HALLÅ?". Det finns ju bra sätt att väcka någon på,och att vråla är inte på den listan. Kilade iallafall iväg till skolan, och..äh. Inget speciellt hände idag. Vi preppade lite inför en välgörenhetsmiddag som skall utspela sig imorgon i vår restaurang. Stod och putsade kött hela kvällen.
Nu sitter jag och gör allt för att undvika att plugga. Hittar "ursäkter" för att hela tiden slippa det. Men om jag varit smidig hade jag gjort dom direkt när jag kom hem,så hade jag nu kunnat ägna sista timmen åt en mysig film eller något. Men icke! Nu blir det att skriva motionsschema åt en människa som lider av fetma. Vi ska nämligen leka dietister på näringsläran.
OCH!! Imorgon är det bara 100 dagar tills jag tar min student och 2 veckor tills jag är 20 år! Känns helt..galet! jag vill inte..
hej svejs!

Kommentarer
Postat av: Guess who?

U are so f sexy!!

2012-02-15 @ 22:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0